Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Divatékszer - Gyöngyfűzés képes leírás - Divatékszer.tlap.hu
részletek »

Divatékszer - Gyöngyfűzés - Divatékszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: divatekszer.tlap.hu » Divatékszer - Gyöngyfűzés
Keresés
Találatok száma - 7 db
 Kónya Judit

Kónya Judit

Karakóné Kónya Judit vagyok, a hobbiként induló gyöngyfűzés mára szenvedélyemmé vált. Sokféle kézműves tevékenységet kipróbáltam már, de eddig csak a kötés tudott ennyire lebilincselni. Egy Swarowski-ékszerek készítéséről szóló könyv okozta a "vesztemet": az első gyűrű után nem tudtam megállni, mindig újabbakra vágytam. Lassan elkezdtem gyűjteni a mintákat és a gyöngyöket, most már tetemes készletet halmoztam fel.

Bizsuk varázsa

Bizsuk varázsa

Elvarázsolnak, függővé tesznek a divatékszerek. Már több doboznyi nyakláncot, fülbevalót, karkötőt, gyűrűt és brosstűt gyűjtöttem, és mégis mindig valami újat szeretnék. Ennek egyetlen oka, hogy a húgomnak valóságos kis boszorkánykonyhája van, ahonnan bizsuk százai kerülnek forgalomba. Mindig van egy kedvencem, amelyiket egy ideig hordok, aztán valamelyik doboz mélyére süllyesztem, anélkül, hogy eszembe jutna, egy ilyen csecse-becsével nagyon sok munka van. Az egyik kedvenc modellem mohazöld kagylóhéjból és különböző méretű és színű gyöngyökből készült,

Gyöngy-Szoft

Gyöngy-Szoft

A Gyöngy-Szoft Bt. 1997-től gyöngyök, és kiegészítő termékek széles választékával várja Önöket - viszonteladóink révén- szinte az egész országban. Az országban elsőként kezdtünk gyöngyös egységcsomagokat gyártani. Egységcsomagjaink egy részét könyvben is megjelentettük a Gyöngy-Világ sorozatban, melyből sok gyermek és felnőtt tanulta, és szerette meg a gyöngyfűzést.

Gyöngyfűzés

Gyöngyfűzés

Gyöngyből készült tárgyak sokaságának csak fantáziánk szab határt. Gyöngyfűzés sorozatunk segít, hogy igazán jó ötletekből tudj ihletet meríteni. Válogass kedvedre az alábbi leírásokból. Látogass el oldalunkra.

kreativpartner - gyöngyfűzés

kreativpartner - gyöngyfűzés

Gyöngyfűzés, kézzel készített karkötők, ajándék ötletek a kreativpartner webáruházból. Különféle technikával és alapanyagokból készített kézzel fűzhető karkötő ötletek. Alapanyagaink között megtalálhatóak a kásagyöngyök különféle típusai, ásványgyöngyök, műanyaggyöngyök, fémgyöngyök, medálok, charmok, üveggyöngyök, kagylógyöngyök és különleges gyöngyök is. A gyöngyöket kombinálhatjátok is és választhattok memória karkötő, gumis damil vagy egyéb alapanyagok között. Jó kézzel készíthető ajándék a fűzött gyöngy születésnapra, névnapra, anyák napjára vagy egyéb alkalmakra.

Hirdetés
Maria

Maria

Ezen az oldalon az általam kézzel készített egyedi gyöngyékszereket láthatod. Az ékszereket saját kézzel készítettem, minőségi alapanyagokból. Célom, hogy az ékszerek viselőjük számára is olyan örömöt okozzanak, mint nekem a készítésük. Az oldalon csoportosítva láthatók különböző karkötők, gyűrűk, medálok, szettek.

Shinju

Shinju

A japánok az igazgyöngyöt, amit a mai napig nehéz munkával halásznak - SHINJU-nak (sindzsu) nevezik. Mivel mind a japán kultúrát, mind a gyöngyöt szeretem, a SHINJU nevet adtam oldalamnak. Minden munkám egyedi, ha valaki saját ötlettel keres meg, azt is szívesen megvalósítom. Nem fog találkozni egyetlen alkalommal sem a 'másodpéldányokkal'. Kérésre a kívánt anyagokból dolgozom, akár biju-, akár nemesfém-kiegészítőkkel, üveggyönggyel, csiszolt kristályokkal, teklagyöngyökkel, igazgyöngyökkel.

Tuti menü