Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Divatékszer - Cikkek képes leírás - Divatékszer.tlap.hu
részletek »

Divatékszer - Cikkek - Divatékszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: divatekszer.tlap.hu » Divatékszer - Cikkek
Keresés
Találatok száma - 13 db
5.  Nemzetközi Ékszer és Óra Szalon

5. Nemzetközi Ékszer és Óra Szalon

A SYMA Sport-és Rendezvényközpontban rendezett 5. Nemzetközi Ékszer és Óra Szalon 46 magyar és 13 külföldi kiállítójával a legújabb ékszer- és óradivatot hivatott megismertetni a laikus és értő közönséggel. A szakmai programokon túl, a szervezők látványos, ínyenc divatbemutatóval fűszerezték a programkínálatot. Míg Fésűs Nelly dalban mondta el, mások a spanyol tánc terén jeleskedve adták tudtunkra, a trüffELLE! tervezőcsoport pedig lilában, lángoló narancsban úszó, no és tüzes piros-bordós költeményeiben fejezte ki a córdobai csecsebecsék iránti tiszteletét, szeretetét. A szerelmi vallomásnak is beillő összprodukció után, ki-ki a vitrinek rengetegébe vetve magát, közelebbről is szemügyre vehette a nap főszereplőit. Vagy az andalúzok által kínált parányi arany delfint formázó fülbevalók egyikébe, vagy a Caprice milliós nagyságrendű rózsaszín, kék szíjas ékszeróráiba, esetleg Varga Miklós természet közeli, színes kövekkel ékített csecsebecséibe habarodva bele.

Arany ékszer

Arany ékszer

Móricz Rokonok-jának az induló képsora jutott eszembe. Amikor Kopjáss István, hatalomra jutván, bónuszként megkapja felesége régóta sublótba zárt hajlandóságát... Ha még emlékeznek a világirodalom legszemérmesebb ágyjeleneteinek egyikére. Vagy itt van rögtön Marilyn Monroe véleménye a hatalomról és vagyonról, miszerint A gyémánt a lányok legjobb barátja. Hogy így van-e vagy sem, arról hosszasan lehetne moralizálni. Mert persze jó lenne, ha mindez csak illúzió lenne és a valóságban minden nőt le lehetne venni a lábáról nemes és fennkölt gondolatokkal, szép ábrándok lefestésével. Különösen az én életem párját... Mert engem általában a praktikus dolgok érdekelnek és azonnal mikor szinten tekintem át az elméletek alkalmazhatóságát. Arany ékszer vagy szép szavak?

Bizsu

Bizsu

Ezer színben pompázó lepke, egymás mellé fűzött üveggyöngyök, virágok, csillagok, holdak és napok - láncokon, karkötőn, a gyűrű díszeként, a brossokon. A bizsuk titka éppen az, hogy kedvünk szerint csereberélhetjük, keverhetjük a színeket, formákat, anyagokat.

Bizsura cserélte aranygyűrűit

Bizsura cserélte aranygyűrűit

Kicsalták egy gimnazista lány összes ékszerét Pécsett egy parkolóban. Két asszony azt mondta a lánynak, hogy lopott aranyuk van, amit eladnának vagy elcserélnének. A lány belement, elcserélte mind a négy aranygyűrűjét - egy rakás bizsura. A közeli ékszerüzletben derült ki a turpisság, de addigra kereket oldottak a csalók. A rendőrség csalás miatt indított büntetőeljárást - közölte a Baranya megyei RFK sajtóosztálya.

Ékszer - mánia

Ékszer - mánia

Az ékszer, mint öltözködésünk kiegészítője van jelen a mindennapjainkban. De pontosan milyen ékszer az ami illik hozzánk, és milyen alkalomhoz milyen ékszert válasszunk. Ez e fontos kérdés, mert a divatos öltözködésnek egy olyan szegmense, amire érdemes odafigyelni. Egy jól kiválasztott ékszer lehet az öltözetünk csúcsa is. Persze ez fordítva is igaz, hiszen ha nem megfelelő az ékszer, akkor az öltözetünk rovására is válhat. Az ékszer vásárlás nem mindennapos dolog, ezért érdemes nagyobb figyelmet szentelni rá.

Hirdetés
ezüst lánc

ezüst lánc

Honlapunkon minden olyan hasznos információ megtalálható, mely ezüst ékszerrel online kapcsolatos. Nézzen körül Ön is oldalunkon, ha részletesen tájékozódni szeretne ezüst ékszer kínálatról online. A témával kapcsolatban egyéb részleteiről is szerezhet információkat, emellett megtalálhatja a legszebb ezüst ékszereket. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk a szakértelem a magas színvonallal találkozik. Az ezüst ékszer online vásárlása, és az azokhoz kapcsolódó lehetőségek terén egyaránt számos alternatívát kínálunk, és a legjobb megoldásokat és szetteket ajánljuk az igényeket figyelembe véve.

Fekete és lila uralja az őszt

Fekete és lila uralja az őszt

Változatlanul tartja magát a lila és számos árnyalata, valamint a fekete, a szürke és az ezüst, abszolút kedvenc a magas sarok, a sok bizsu és a sál változatlanul elengedhetetlen kellék - árulják el a nyugat-európai és a magyar kirakatok.

Fémérzékenység

Fémérzékenység

Tudta, hogy a fémérzékenység, azaz a fémek allergizáló hatása, a gyakorisági sorrendet tekintve Magyarországon az első helyen áll? Veszélyesek-e a "testbevalók"? - kérdezték tőlem néhány hónappal ezelőtt egy budapesti középiskola diákjai.

Fülbevaló divat 2009

Fülbevaló divat 2009

Idén nyáron, ha lehet még az eddiginél is nagyobb divat a bizsu ékszer! Minden méretben, színben és stílusban, meseszép és trendalakító darabok! 4 fő irány - az elegáns, a popos-retrós, az autentikus/korhű, valamint az "etnic", vagyis népi, népművészeti jellegű fülbevalók hódítanak leginkább. Az anyaguk szó szerint bármi lehet, a legnemesebb kövektől az újrahasznosított tejfölös dobozig.

Hirdetés
Helyes bizsu: retikül háromszázmillióért

Helyes bizsu: retikül háromszázmillióért

A londoni ékszerhét újdonsága egy gyémántokkal ékesített retikül, amely 'mindössze' egymillió font sterlingbe, vagyis csaknem 312 millió forintba kerül. A londoni ékszerhét, amelyet június 11-e és 15-e között rendeznek meg a brit fővárosban, a neves tervezők mellett fiatal tehetségeknek is bemutatkozási lehetőséget ad - olvasható a BBC News hírei között. A gyémántos kézitáska Tanaka Ginza japán divattervező ötletességét dicséri, aki platinából kreálta, s több mint 2000 drágakővel díszítette a retikült

Hogyan legyünk divatosak ezen a télen?

Hogyan legyünk divatosak ezen a télen?

Változatlanul tartja magát a lila és számos árnyalata, valamint a fekete, a szürke és az ezüst, abszolút kedvenc a magas sarok, a sok bizsu és a sál változatlanul elengedhetetlen kellék - árulják el a nyugat-európai és a magyar kirakatok.

Kiegészítő trend

Kiegészítő trend

Az idei évben a táska-és bizsukínálat is egyre merészebb és szélesebb. Mind formában és színben elképesztő variációk tárháza nyílik meg előttünk. Minkét kiegészítőre igaz az eltúlzott méretezés, olykor már a túlméretezés. Nemcsak a válltáskák, de a kézitáskák is hatalmas mértekben pompáznak.

Nagy bizsukörkép

Nagy bizsukörkép

Ha picit körbenézel, szinte fillérekért találhatsz az interneten szebbnél szebb fülbevalókat, gyűrűket, nyakláncokat és egyéb csecsebecsét. Az ember évezredek óta ékesíti magát különböző kövekkel, fémekkel vagy éppen fával. Az idő előrehaladtával az ékszerek egyre inkább kifinomultabbak lettek, és ma már nem csak a nagyon tehetősek díszíthetik magukat, illetve ruhájukat csillogó kövekkel. Persze nem biztos, hogy tiszta aranyat visel mindenki, de a bizsu fogalma manapság egyáltalán nem ciki, hiszen jó minőségű és nagyon szép darabokat lehet kapni.

Tuti menü